Domina šis NT, tačiau dar nepardavėte savo senojo?
sužinokite turto vertę
188.13 a
Plotas
45000 €
Kaina

Parduodamas gražus, labai jaukus 1,88 ha gamtos kampelis, netoli Šiaulių miesto.

* Parduodamas namų valdos sklypas 25,13 a Gervėnų g. 12, Bubiai, Šiaulių r., kartu su šalia esančiu miško sklypu 1,63 ha.
* Sklypai yra labai gražioje ir patogioje vietoje, Bubiuose, Šiaulių raj. Miškas ant Ventos-Dubysos perkasos slėnio šlaito, pietinė pusė, ant kalno namų valdos sklypas. Namų valdos sklypą iš trijų pusių supa miškeliai.
* Sklypas patrauklus investuotojams ir vystytojams arba žmogui turinčiam fantazijos, norinčiam turėti didesnį sklypą ir gyvenant miestelyje nematyti kaimynų, bei turėti nuosavą parką.
* Namų valdos sklypas suformuotas atlikus kadastrinius matavimus.
* Į sklypą ateina elektros linija.
* Yra galimybė prisijungti nuotekas, per sklypą eina nuotekų trasa.
* Visai netoli sklypo yra vandentiekio trasa, yra galimybė prisijungti vandentiekį.
* Už 200-400 m yra mokykla, darželis, ambulatorijos punktas, seniūnija, maisto prekių parduotuvės, autobusų sustojimas. Šiuo metu puikiai prižiūrimas ir tvarkomas gražus Bubių miestelis, patogus susisiekimas su Šiaulių miestu. Iki Šiaulių miesto 10 km.
* Iki Bubių tvenkinio pliažo 1,2 km.
* Miško kadastrinis nr: 9105/0011:101 Bubių k.v.
* Nuotraukose nepasisekė perduoti tos vietos grožio ir jaukumo, todėl kviečiu važiuoti į vietą, apžiūrėti ir pajausti, kad tai gali būti jūsų vieta.

Kaina 45000 eur Telefonas: +37068539353 www.ntrinka.com

Norite parduoti arba išnuomoti savo NT? Ieškote geriausio sprendimo? Susisiekite, ir mes pasiūlysime! Profesionalūs mūsų brokeriai – www.ntrinka.com , suras ir pasiūlys sprendimą pagal jūsų poreikį. Paskambinkite! Butai, namai, sklypai ir komercinės patalpos visoje Lietuvoje.
Ieškome pirkti 1 arba 2 kambarių butus, sodo sklypus, namus.
Patogus privažiavimas
Detalus planas
Elektra
Kanalizacija
Vandentiekis
Kraštinis sklypas